Lav en collage af din sjæl

NOTITS | 10. MAR 2024 • 17:16
Af:
Torben Østergaard
NOTITS
10. MAR 2024 • 17:16

Patientforeningen Tidslerne for kræftpatienter og deres pårørende arbejder meget med, hvad man selv kan gøre sammen med konventionel behandling i form af kost, kosttilskud, motion, meditation og at få det bedre i hele kroppen og sindet, så kroppen har overskud til at blive rask.

Hvordan kan man mindske bivirkninger, eller helt undgå dem?

Det fortæller Kirsten Steinig, som tirsdag den 12. marts klokken 19 igen inviterer til et arrangement i Villa Thalia på Pluggegårdsvej 25, Nyker, med tilmeldingsfrist mandag.

Overskriften på arrangementet er "Giv din indre verden en stemme med Soulcollage" (Sjælcollage, red.), og hun forklarer til avisen. at denne enkle kreative praksis kan give deltagerne et kraftfuldt værktøj til selvopdagelse og selvheling.

– Du finder indsigter, løsninger og visdom i det, du udtrykker intuitivt, forklarer hun.

Soulcollage er udviklet af den amerikanske psykolog Seena Frost og anvendes verden over i alle slags grupper, deriblandt også selvhjælpsgrupper, sorggrupper med mere, og tirsdag vil Kirsten Steinig fortælle om det at lave collager, og hvad det kan gøre for de fremmødte, ligesom de også får lov til at lave en lille collage.

Og hvis interessen er der, vil hun lave et gruppeforløb senere med Soulcollage.

Tidslerne har en telefontjeneste, Tidsellinjen, hvor man kan ringe ind og snakke med andre, der har været i samme eller lignende situation, der afholdes foredrag og selvhjælpskurser rundt i hele landet, og på Bornholm er der Tidselcafé hver den anden tirsdag i måneden.