Lyons kvinder slår igen PSG og er klar til CL-finale

28. APR 2024 • 17:59SPORT

Lyon vandt med sammenlagt 5-3 over Paris Saint-Germain i kvindernes Champions League-semifinale.

Lyon er klar til kvindernes Champions League-finale i fodbold efter at have vundet den rent franske semifinale mod Paris Saint-Germain.

I søndagens returkamp vandt Lyon med 2-1 i Paris, og da Lyon også vandt den første kamp hjemme med 3-2, kom den samlede sejr til at lyde på 5-3.

Lyon er med længder den klub, der har vundet Champions League flest gange hos kvinderne.

Klubben vandt trofæet fem gange i træk fra 2016 til 2020 og vandt turneringen for syvende gang i 2022.

Nu kan det blive til den ottende triumf i finalen mod FC Barcelona i Bilbao 25. maj.

PSG havde dansk islæt i skikkelse af Amalie Vangsgaard, der blev sendt i aktion i det 73. minut.

Selma Bacha gav Lyon en drømmestart med sit åbningsmål efter blot to minutter, men PSG fik bragt spændingen tilbage, da Tabitha Chawinga udlignede kort før pausen.

PSG manglede endnu et mål for at sende kampen ud i forlænget spilletid, men det blev i stedet Lyon, der cementerede den samlede sejr med Daelle Melchie Dumornays 2-1-mål ti minutter før tid.

Nu venter så en finale mod Barcelona, der spillede sig i finalen allerede lørdag med sejren på 2-0 ude over Chelsea efter at have tabt den første kamp hjemme med 0-1.